среда , 20 септември 2017
profilna

(18+) Културата на директорот на МОБ, Игор Дурловски на дело

После еден мој коментар на негов пост, “големиот” директор кој клупите во паркот во Австрија, бргу ги замени со џип од 40 000 евра, не бира средства и начин како да го одбрани неговиот работодавец Груевски!, напиша Круме Смилков кој објави скриншот од добиена порака од директорот на МОБ, Игор Дурловски.

дурловски

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …