четврток , 19 октомври 2017
kV2Pu-cover8

Air Selfie: Пристигна новата ера на селфи фотографиите

Air Selfie функционира како дрон со џебна големина, а неговото користење е многу едноставно. Летањето се управува со џојстик преку мобилна апликација, а сите фотографии се складираат директно во фотогалеријата на мобилниот телефон.

Има и камера за снимање од 5 мегапиксели, но има една маана – батеријата му трае кратко, со што може да издржи околу 3 минути снимање.

Сепак, овој уред може да се полни во внатрешноста на својата маска.

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …