понеделник , 25 септември 2017
iphone_7_illustration-696x456-18004-685x320

Ајфон 7 ќе има четири разлики во однос на шестката

iphone_7_illustration-696x456-18004-685x320
Џин Манстер од „Piper Jaffray“ Компанијата тврди дека новиот Ајфон 7 ќе има уникатен дизајн, сосема различен од Ајфон 6 и 6s.

Се верува дека промената ќе предизвикаа целосно отстранување на копчето „Home“, кое треба да се замени со 3D допир.

Другата голема промена ќе биде еден аспект на продолжување на траењето на батеријата.

АналитичаротМинг Чи Куо, тврди дека Ајфон 7, најверојатно ќе биде претставен после септември 2017 година и со сигурност ќе биде најтенкиот телефон на Apple досега.

Последните индустриски извори велат дека е можна соработка межу Apple и Intel, односно дека договорот веќе е постигнат.

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …