сабота , 21 октомври 2017
olimpijada

Ако денес сè уште постоеше Античката Олимпијада…

Посебна облека? Модерни спортови? Заборавете. Како ќе изгледаше Олимпијадата, ако спортистите сè уште беа голи и се натпреваруваа во старите спортови?

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …