вторник , 26 септември 2017
chris_rock

Актерот Крис Рок домаќин на 88-то доделување на „Оскар“

chris_rock
Актерот и комичар Крис Рок ќе биде домаќин на 88-та церемонија на доделување на „Оскар“, што ќе се одржи на 28 февруари следната година во Лос Анџелес.

Рок пред 11 години беше домаќин на популарната церемонија. Преносот од доделувањето на Оскар 2005 година, кога Рок беше домаќин, е запамтена како еден од најгледаните досега, а го следеа повеќе од 42 милиони гледачи.

Рок ќе го замени колегата Нил Патрик Харис, кој според оцените на многумина, не се снајде најдобро во улогата на домаќин.

Слични написи

deca2

Како да ги привлечеме младите читатели во библиотеката на тајните?

Како книгата да се приближи до децата, на кои современите технологии и социјалните медиуми постојано …