понеделник , 25 септември 2017
cekajki red drugite-01

Американец со “црногорска” професија: Чека ред за другите и зема по 1000 долари неделно

cekajki red drugite-01
Роберт Семјуел од Њујорк себеси се смета за одличен бизнисмен бидејќи со својата работа „Same Ole Line Dudes“ заработува околу 1.000 долари неделно. Што поточно прави?

Неговата работа е прилично едноставна – седи и чека ред наместо другите, а своето чекање го наплаќа по час. Тоа најчесто го прави кога се пушта во продажба некој ексклузивен производ или мобилен телефон, карти за филмски премиери…

Понекогаш чека сам, но понекогаш и заедно со својот тим на професионалци кои работат за него. Цената за првиот час чекање е 25 долари, а 20 долари за секој нареден час.

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …