вторник , 24 октомври 2017
Ади и владо

Андријана Ади вечер во Ресторан “Македонска софра”, резервирајте на време !

Популарната Андријана Ади Бојковска оваа вечер ќе ги забавува гостите во ресторан “Македонска софра”.

Како што пишува и на фан страната на Македонска софра,  оваа вечер ќе имате можност да видете добар стас и да слушнете одличен глас, прекрасната Андријана-Ади е тука за Вас.

Резервации на тел:

070818570
078929010
023119130

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …