вторник , 27 јуни 2017
IMG_20170318_001801

Ансамблот “Танец” во функција на ВМРО-ДПММЕ по налог на Џорлев

На денешниот собир “За заедничка Македонија” , пред присутните демонстранти, членови на народниот ансабл “Танец” го играа познатото македонско оро “Тешкото”.

Според првичните информации, директорот на Танец, Зоран Џорлев е главниот виновник кој што го става народниот ансамбл во функција на ВМРО-ДПМНЕ.

На социјалните мрежи веќе има големи критики, се потенцира дека народниот ансамбл е национална установа, а не партиска играорна секција.

На нападите врз Зоран Џорлев, единствено неговата сестра Софче е личноста кока го брани. Нејзината одбрана значи ЗАКАНА.

Во продолжение погледнете како “сестра брани брата, од напада”

Слични написи

zaev soopstenie

Премиерот Заев испрати честитка до новиот претседател на Р. Србија, Вучиќ

Премиерот на Република Македонија, Зоран Заев, испрати честитка за инаугурацијата на новиот претседател на Република …