петок , 22 септември 2017
апел за помош

Апел за помош: Да му помогнеме на младиот битолчанец Никола

Никола Колев е млад битолчанец кој има само 21 година. Боледува од карцином на меко и сврзно ткиво.

На Никола му е потребна финансиска помош за специјалистички прегледи и негово понатамошно лекување во странство. Сите заедно да помогнеме за Никола кој живее заедно со својата самохрана мајка.

Вашите средства можете да ги платите на жиро сметка од Халк Банк 210-7000006384-93 Весна Колева.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …