недела , 24 септември 2017
исчезната

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Исчезната е Мендароска Ибадет од Кичево, роднините бараат помош во потрагата

Роднините на исчезнатата Мендароска Ибабет бараат помош од секој кој има било каква информација за исчезнатата.

Ибадет последно е видена во кејот во Кичево на 25 овој месец околу 17:30, облечена била во срна сукња, сив џемпер и на главата носела кафена шамија. Исчезнатата боледува од депресија.

Доколку има некој било информации нека ги достави до службите на МВР или на телефонските броеви 075569827  ,  075 794320.

исчезната

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …