вторник , 24 октомври 2017
artan-grubi

Артан Груби викаше „УЧК“ на цел глас, ќе оди ли ДУИ повторно на националистичка карта ?

вечерашнта промоција на кандидатите за пратеници на ДУИ, на почетокот на својот говор, Артан Груби извикуваше на цел глас „УЧК, УЧК“. Во ова му се приклучија само мал дел од присутните во салата, па тој мораше уште еднаш да го повтори по што му се приклучи поголема група.

Тој рече дека Али Ахмети е тоа што порано бил Хасан Приштина, а 11 декември е референдум за Албанците.

Судејќи по овој настап, ДУИ на изборите ќе бара гласови со националистички пораки.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …