вторник , 26 септември 2017
baskerfest3

Баскерфест вечерва ќе започне со спектакуларна парада низ центарот на Скопје

Фестивалот кој веќе 12-та година шири насмевки, вечерва ќе биде спектакуларно отворен со парада на сите учесници, кои ќе имаат музичка поддршка од Градскиот дувачки оркестар и девојките од танцовиот клуб „Еурека“ кои ги гледаме на секој натпревар на нашиот ракометен шампион „Вардар“.

Парадата ќе започне во 18:30 од градскиот плоштад и ќе се движи по улица „Македонија“. Баскер изведувачите, оркестарот и танчерките на овој начин ќе се обидат да ги поканат Скопјани да излезат на улиците и да уживаат во возбудливите точки кои ќе може да ги гледаат секојдневно од 19:00-01:00 во центарот на Скопје, се до 25-ти јуни.

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …