недела , 22 октомври 2017
blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот на Игор Југ беа упатени закани до Никола Груевски. Барајќи мобилен во ќелијата на Игор Југ, надлежните вчера не нашле ништо кај него, но биле пронајдени неколку мобилни телефони кај други притвореници, брифираат извори од истражниот затвор за ТВ „24 вести“. По ова управата решила да ги зајакне мерките на безбедност и да постави блокатори на повеќе места со цел да ја спречи комуникацијата на притворениците преку електронски уреди, која е во спротивност од правилникот.

Од профилот на Владо Георгиев Черноземски, кој претходно го користеше Игор Југ, му порача на Груевски дека и на пет минути ќе му врати затоа што наводно ги наместил него и другите за крвавото сценарио во април.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …