вторник , 24 октомври 2017
IMG_20170705_131238

Богдановиќ: Денес продолжува проектот “Остави го таблетот, симни се пред зграда”

Почитувани пријатели и соседи, продолжуваме со маалска дружба во рамки на проектот Остави го таблетот, симни се пред зграда, овој пат во паркчето позади Зелен пазар.

FB_IMG_1499253501337

Се радувам што повторно ќе видам насмеани дечиња кои вредно цртаат, бојат и играат во природа. Ги учиме најмладите да играат ластик, џамлии, плочка, народна, граница, криенка, сервис, игри без кои не можеше да се замисли маалскиот живот во Скопје.

FB_IMG_1499253490926

Се гледаме во природа, каде што им е местото на децата.

05. јули. 2017, среда
Локација: Центар, паркот позади Зелен пазар.

ФБ статус на Саша Богдановиќ, претседател на ОО СДСМ-Центар.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …