недела , 22 октомври 2017

Слични написи

darko kostovski

Портпаролот на ВМРО ДПМНЕ, Дарко Костовски обвинет за напад на професор по физичко

Мултифункционалниот  Дарко Костовски, кој сега е портпарол на ВМРО-ДПМНЕ, уште еднаш се најде пред лицето …

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …