вторник , 26 септември 2017
mile janakievski

“БОМБА” на Зоран Божиновски: Миле го ,,нокаутираше,, МАЛ РИНГ!?

mile-janakievski-zbori-na-telefon-620x320
Новинарот Зоран Божиновски вечерва објави аудио бомба во која што се слуша а и се гледа од документите како поранешниот министер за транспорт и врски Миле Јанакиески, меѓу другите сработени криминали во Македонија, во своја и во корист на Фамилијата на власт, успеал да го ,,нокаутира,, и МАЛ РИНГ, центарот на Скопје. Попатно, за себе, Мијалков и Груевски собирал и провизија. Презентирам доказна документација и аудио фајлови, поврзани со овој случај. Ова е и случај поврзан со елиминација на градба на БУРМАЛИ ЏАМИЈАТА, каде локацијата е пренаменета за изградба на хотел. Во текот на пренамената, Миле Јанакиески од функција на министер за транспорт и врски, успеал да се испазари и да им плати на раководството на ДУИ и на ИВЗ, во чие име настапува реисот Сулејман Реџепи – да не реагираат никако, да си премолчат!

Целокупната документација која што се спомнува во разговорот погледнете ја на БУРЕВЕСНИК.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …