вторник , 26 септември 2017
karakamiseva

“Бомба” преговарачки тим на ДПМНЕ: Каракамишева дел од преговарачкиот тим

karakamiseva
Доцна вечерва во Клубот на пратеници, каде што течат преговорите за новиот Изборен закон се поjaвила професорката Каракамишева, како дел од преговарачкиот тим на ВМРО-ДПМНЕ.

Заедно со Каракамишева на преговарачката маса од ВМРО-ДПМНЕ се и Бришковска, Никола Тодоров, Влатко Ѓорчев, Антонио Милошоски и Илија Димовски, или со еден збор “БОМБА” преговарачки тим, 80 % од преговарачкиот тим го имаше во по некоја од бомбите на лидерот на СДСМ, Зоран Заев.

Вечерва партиите заедно со белгискиот преговарач Питер Ванхоуте дискутираат за законот за „бомбите“ и за законското решение за заштита на „свиркачите“.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …