вторник , 26 септември 2017
cavkov jankulovski

Божиновски: Во МВР се спроведува систематизација на криминален начин !

cavkov jankulovskiСо спроведувањето на новата систематизација во МВР на КРИМИНАЛЕН НАЧИН, министерот Чавков покажува дека само е изгубен во времето и просторот. Си ја сече гранката на која сеуште седи !

Началниците под него во хиерархија последниве денови имале состаноци, па донеле одлука каква што не е донесена во историјата на МВР. Си оставиле по едно резервно место за себе ако ги смени наредната власт. Со тоа јавно покажуваат дека не веруваат ни сами на себе, дека веруваат дека ќе останат на сегашните позиции за кои знаат дека не ги заслужиле со работа или со криминал.

Сите нив ги поврзува ЕДЕН СЛУЧАЈ! Убиството на МАРТИН НЕШКОВСКИ. Сите верижно се поврзани, па се држат за раце како тифусари кои треба да ја прегазуваат Неретва кога КОМАНДАНТ ЦРНА ВРАНА ќе нареди.Сите се поврзани со прикривање на убиството на Нешкоски, тоа ги држи на купче како верска секта. Во момент кога ќе се отвори сериозна истрага за овој случај во МВР ќе нема да се најде ни началник на ПУШКОМЕТ !

П.С. најскандалозен пример за системско уништување на МВР е унапредувањето на екс струмичкиот полициски началник МАРЈАН НАКОВ, сега десна рука на ЦРНА ВРАНА. Ќе се сетите на бомбите кога ГОРДЕ му наредува да ги сработe ,,300 лични карти,,. Наков е познат и по скандал со сопрува на вработен на бензинска пумпа, фатен со спуштени пантолони во туѓи брачен кревет, па магарешки тепан од бесниот сопруг. Моментално НАКОВ е помошник директор на крим полиција …

ФБ статус на Зоран Бошиновски

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …