сабота , 24 јуни 2017

Интересно

Фотографиите на „Фејсбук“ веќе не се скришни

facebook pic

Фотографиите на „Фејсбук“ повеќе не можат да се кријат, без разлика на прилагодувањето на приватноста. Фотографиите што сте ги скриле, сега се видливи благодарение на екстензијата „Пикчр мејт“ за прегледникот „хром“, која ги открива фотографиите на фејсбук-корисниците, дури и ако тие не ви се пријатели на социјалната мрежа. Ниту една апликација …

Прочитај Повеќе »