недела , 22 октомври 2017

Интересно

Пристигнува освежен „мото Г“

moto-g

Компанијата „Моторола“ ќе го унапреди моделот „moto G“ со поддршка за „LTE“, како и со посилна батерија. Како што наведува „Андроид полице“, покрај 4G LTE и батерија од 2390 милиампери, пристига и повеќе простор за чување податоци, 16 гигабајти. Остатокот од машината е ист: пет инча, 720п Ај-Пи-Ес, процесор „snapdragon 400“, уредот …

Прочитај Повеќе »

Фотографиите на „Фејсбук“ веќе не се скришни

facebook pic

Фотографиите на „Фејсбук“ повеќе не можат да се кријат, без разлика на прилагодувањето на приватноста. Фотографиите што сте ги скриле, сега се видливи благодарение на екстензијата „Пикчр мејт“ за прегледникот „хром“, која ги открива фотографиите на фејсбук-корисниците, дури и ако тие не ви се пријатели на социјалната мрежа. Ниту една апликација …

Прочитај Повеќе »