недела , 22 октомври 2017
11895947_1053294331348768_5895114337517340063_n

Данијела Мартиновиќ, Слаткаристика и Мосел го наполнија плоштадот во Струмица

11889408_827587667357813_4608348108383497328_n

Првата музичка вечер на „Струмица опен фест“ потврди дека струмичани ги сакаат забавите, знаат да ги организираат и да уживаат во нив. Плоштадот „Гоце Делчев“ беше полн, а домаќините и гостите до доцна во ноќта се забавуваа со музиката на Данијела Мартиновиќ, Слаткаристика и Мосел, а пред нив на големата музичка сцена настапија Трајче Ѓоргиев и младите струмички таленти.

11891994_1053300208014847_8342550924257283731_n 11892210_827588650691048_2830166628569165508_n

Забавата продолжува и вечерва со настапите на Трио гранде, Кристина Арнаудова, Тропико бенд, Харис Џиновиќ  и Том Нови.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …