вторник , 26 септември 2017
demokratski sojuz

Демократски сојуз: Чекор напред, два назад

Демократскиот сојуз ги осудува изјавите на Ѓорге Иванов за амнестија на тие што учествуваа во грабежот и дестабилизација на државата, како и неаргументираните напади на амбасадорот на Германија.
Наместо создавање клима за внатрешна кохезија и прифаќање на подадената рака од ЕУ и НАТО, за повторното отворање на можностите за продолжување на евроатланските процеси, како и поддршката за економска и финансиска стабилизација, Ѓорге Иванов, упатува критика до Германија, држава која е наш силен и највлијателен подврзувач.
Граѓаните се определени за промени, правда и стабилизација.
Промените се во тек и никој не може да ги блокира, а одговорноста никој не ќе може да ја избегне, ниту Ѓорге Иванов.
Демократскиот сојуз е за тоа “прочистувањето” да започне од таму од каде што смрдат работите, а не од опашот.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …