вторник , 26 септември 2017
VizijataZaMakedonija5

Денеска социјалдемократите ќе дебатираат на тема: Праведни даноци, наместо заштита на богатите

tevdovski_12102015
Денеска, во 11:55 часот во објектот на Скопски саем-Скопје, ќе се одржи третата дебата од проектот Визијата за Македонија, на тема: Праведни даноци, наместо заштита на богатите.
Целта е да поразговараме со сите заинтересирани граѓани поединци, граѓански здруженија, организации и да ги слушнеме вашите размислувања:
-Koи се последиците од рамниот данок?
-Што мислите за воведување поправедни даноци?
На дебатата ќе се обратат, Драган Тевдовски, претседател на Комисијата за економија и Кире Наумов, претседател на Комисијата за финансии.

Слични написи

dragan tevdovski

Македонија ќе добие Стратегија за управување со јавни финансии 2018-2021

Македонија до крајот на годината ќе ја добие првата Стратегија за управување со јавните финансии …