вторник , 26 септември 2017
vmro-dpmne

Денот на македонската револуционерна борба – 23. октомври, неработени за сите граѓани

nova-zgrada-vmro
Денот на Македонската револуционерна борба, 23 октомври 2015 година (петок), е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството за на граѓаните на Република Македонија им го честитаат Денот на Македонската револуционерна борба.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …