четврток , 19 октомври 2017
despasito bosanski

Despacito на босански: „Врати се Тито“

Слушнете ја верзијата на популарната Despacito во изведба на Босанецот Емир Туцаковиќ, со интересен текст прилагоден на Балканските простори.

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …