четврток , 19 октомври 2017
dete

Дете кое е невозможно да го искараш

Татко се обидува да го искара синот затоа што му го допрел Xbox-от, ама изгледа детево не го знае концептот за карање.

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …