понеделник , 23 октомври 2017
Zoran Krstevski

Директорот на аеродромот Крстевски си ја запослил ќерка му без оглас за вработување !

Zoran Krstevski
Директорот на ТАВ Аеродроми Македонија, Зоран Крстевски пред еден месец си ја запослил ќерка му Емилија Крстевска на аеродром без оглас за вработување.

Во изминатите 20 години Крстевски е човек кој е нон стоп присутен во авио сообраќајот во зависност од гарнитурата која е на власт, од директор на Агенцијата за Цивилно воздухопловство до директор на ТАВ Аеродроми Македонија. Во моментов е директор на ТАВ Аеродроми Македонија.

Емилија Крстевска, ќерка на Зоран само месец дена по завршувањето на правниот факултет е вработена во Агенцијата за Цивилно воздухопловство на позицијата Аеродроми и концесии.Вработена е без оглеас за вработување.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …