вторник , 24 октомври 2017
IMG_20170316_175643

Директорот на прилепската гимназија дел од паравоена формација ?

Според фотографиите објвени на социјалните мрежи се потврдуваат информациите дека ВМРО-ДПМНЕ свесно ја тера Македонија во војна.

На една од тие фотографии е и Кире Николоски, директор на прилапската гимназија кој пред два дена држеше полктички говор пред ученици во зградата мжна гимназијата во Прилеп.

received_10208901864288741

На фејсбук на големо се пишува за таканаречени “црнокошуљаши” во сите градови низ Македонија, кај што припадници се членови на ВМРО-ДПМНЕ.

Директорот на прилепската гимназија е познат во јавноста по тоа што пред десетина години го газеше македонското знаме.

Македонио quo vadis?

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …