среда , 18 октомври 2017
policajcitri

Дисциплински мерки за 11 вработени во МВР 

policajcitriПо спроведена дисциплинска постапка, во текот на минататан недела, донесени се 11 решенија против 11 вработени во Министерството за внатрешни работи поради сторени повреди во работењето.

Како што соопшти денеска МВР, на девет вработени изречена им е мерка „парична казна”, на еден вработен „распоредување“ и на еден вработен „отказ“.

Слични написи

ilija jovanoski glasanje

Јованоски: Повикувам на фер,мирни и демократски избори

Кандидатот за градоначалник Илија Јованоски повика на фер, мирни и демократски избори.