понеделник , 25 септември 2017
Притисок за екскурзија2

Докази за притисоци врз средношколците

srednoskolciProtesti1-640x320
Притисоци за откажување и недозволување на присуство на веќе платена екскурзија се денешните закани до средношколците со цел да се откажат од најавениот протест за утре.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …