среда , 20 септември 2017
доцент драги

Доц. д-р Драги Рашковски генерален секретар на Владата

Професорот на Правен факултет, Драги Рашковски е новиот генерален секретар на Владата. Рашковски предава повеќе предмети на Јустинијан први и е одговорен за компјутерскиот систем на факултетот.

Премиерот Зоран Заев пред почетокот на првата владина седница најави дека ќе се дава мандатот на министрите без ресор и дека ќе се избира генералниот секретар на Владата, а неговиот заменик кој треба да дојде од редовите на ДУИ ќе биде избран на наредната владина седница.

Во продолжение прочитајте го минатогодишното интервју на Доц. д-р Рашковски за РеволуционерМк.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …