среда , 20 септември 2017
drzaven sekretar

Државниот секретар во Министерство за финансии поднел оставка ?

Според добро упатен извор од Министерството за финансии во понеделникот државниот секретар од министерството, Игор Димитров си поднел оставка. Во текот на вчерашниот ден истата сеуште не била прифатена, а Димитров бил на работното место и ги користел сите привилегии кои што му следуваат согласно работното место во министерството.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …