недела , 24 септември 2017
Durexman-8-685x320

Durexman пристигна во Македонија

Durexman-8-685x320
Македонија е земја на многу херои, а еден од нив последниве денови го посети Скопје. Станува збор за Durexmаn, главниот херој на компанијата Durex кој во придружба на неговите помошнички делеше презервативи за сите оние кои ги сретна на улица Македонија и во познатите градски кафулиња.

Неговата задача, освен бесплатните презервативи беа и советите за безбеден сексуален живот кај младите. Тој со својот тим планира да ги посети и останатите градови во Македонија каде ќе ја продолжи својата мисија за заштита од пренесување на сексуално преносливи инфекции.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …