петок , 22 септември 2017
Zoran Zaev Kongres

Дваесет и втори Конгрес на СДСМ

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија денеска ќе го одржи 22. Конгрес.

На Конгресот ќе се обрати претседателот на СДСМ Зоран Заев.

Почетокот на Конгресот е напладне во хотелот „Александар палас“ во Скопје.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …