недела , 22 октомври 2017
vizuelna-kampanja

Една цигара повеќе, еден заб помалку

Визуелна кампања која има за цел да ги освести пушачите и да укаже на штетните последици од никотинот. Уште една цигара плус е еднакво со заб минус во уста. Па, сега вие одберете.

vizuelna-kampanja

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …