вторник , 26 септември 2017
pece naumovski1

ФОКУС: Ме избрка од Македонија, а на децата не им дава ниту денар алиментација !

pece naumovski1
Сопругата на поранешниот кошаркар и пратеник Наумовски, со кој живеела во вонбрачна заедница цели 12 години, за „Фокус“ изнесува серија обвинувања, како била принудена да замине од Македонија со само 30 кутии и за финансискиот крах што го доживеала.

Таа обвинува дека поради моќта што ја има Наумовски и неговите блиски релации со врвот на власта, поголемиот дел од адвокатите не сакале да ја застапуваат.

Наумовски ги демантира обвинувањата и додава дека судот е тој што ќе донесе пресуда.

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …