вторник , 26 септември 2017
лопови1

(ФОТО) ФРОНТ: Компјутери и документи се изнесуваат од Основен суд 1

Порталот  Фронт објави фотографии од Основен Суд Скопје I.

Во моментот од подрумите на зградата на Основен Суд Скопје I се вадат компјутери и документи, има присуство на полиција – објавил фотографот на порталот.

Засега не е позната причината зошто и со која цел се изнесуваат документи и компјутери од Основен Суд Скопје I, а најмалку каде истите ќе завршат, пишува порталот.

Порталот Фронт испратил официјално барање за сопственоста на возилото.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …