вторник , 24 октомври 2017
Каролина Гочева (6)

(ФОТО) Каролина Гочева е новото заштитно лице на Авон

Каролина Гочева (1)По многубројни светски убавици, Авон од неодамна ја започна соработката со нашата Каролина.

Првите фотки беа објавени на Фејсбук профилот на Каролина, каде откри дека се изработени пред неколку месеци во Варшава.

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …