понеделник , 21 август 2017
image-0-02-05-757cbb5df5619e20b8263a8e2363e107373357691730fa6d8f8cb01c7067c0a8-V

(ФОТО) По реализацијата на крвавото сценарио кукавицата Груевски се враќа од Виена

Само неколку часа по завршувањето на крвавото сценарио во Собранието, претседателот на ВМРО ДПМНЕ, Никола Груевски се враќа во Македонија.

received_1614203245259017

Фотографиите се направени во Виена на аеродром.

image-0-02-05-0163b5be5b5038cedd485f3b552dc7e68fca5f90c0bcf1068ef5ffc1b0720a01-V image-0-02-05-c079375480cab4e8cf7a5dbc050ecbfec6018350fc54498fd1c176592e0d77a2-V

Слични написи

Hristijan-Kostov

Костов: Болницата „8 Септември“ има долг од пет милиони евра

Градската општа болница „8 Септември“ има долг од 5 милиони евра или околу 243 милиони …