среда , 20 септември 2017
cof
cof

(ФОТО) Прилепска сообраќајна (не) култура

Оваа фотографија е уште еден доказ за сообраќајната (не) култура на сопствениците на возила во Прилеп.

Возило паркирано на обележано паркинг место за лица со хендикеп.

cof

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …