вторник , 26 септември 2017
Битола поплава 1 [1600x1200]

(ФОТО) Улиците во Битола поплавени

Битола поплава 1 [1600x1200]
Иако минатата година градоначалникот на општина Битола даде ветување дека ќе бидат исчистени сите одводни канали сепак по се изгледа дождовите изненадија и годинава.

Сообраќајот во централното градско подрачје се одвива отежнато, од фотографиите во продлжение може да се забележи и нивото на водата.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …