вторник , 26 септември 2017
Zaev izrael sredba 3

(ФОТО) Зоран Заев: Македонија ќе има голема полза од овие средби

Zaev izrael sredba 3
Во рамките на официјалната посета на Израел, Претседателот на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Зоран Заев денеска оствари средба со Потпретседателот на Владата на Израел и Министер за внатрешни работи Силван Шалом.

Претседателот на СДСМ, Заев за оваа средба на својот личен фејсбук профил напиша:

Zaev izrael sredbaa

“Продуктивна средба со Потпретседателот на Владата на Израел и Министер за внатрешни работи. Македонија ќе има голема полза од овие средби.”

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …