недела , 22 октомври 2017
zaev-kanatlartsi-2

(ФОТО) Зоран Заев помеѓу жителите на Канатларци, прилепско

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, заедно со кандидатите за пратеници од СДСМ Прилеп, беше масовно пречекан од жителите на село Канатларци, прилепско. Жителите на Кантларци ќе добијат сигурен пласман за земјоделските производи, навремени и повисоки субвенции, здравствена заштита, и подобро образование за децата.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …