четврток , 19 октомври 2017
гарда-701x526

Гардата построена за словенечкиот претседател на парламентот, Милан Брглез

Собранието е подготвено за пречек на претседателот на парламентот на Република Словенија, Милан Брглез. Предвидена е церемонија со сите воени и државни почести. Гардата, построена пред Собранието, утрово предизвика голем интерес кај скопјани, кои направија обрач од цивили околу металните решетки на булеварот 11 Октомври.

Слични написи

ilija jovanoski glasanje

Јованоски: Повикувам на фер,мирни и демократски избори

Кандидатот за градоначалник Илија Јованоски повика на фер, мирни и демократски избори.