вторник , 26 септември 2017
garywhitehill

Гери Вајтхил, “шерифот од АОЛ денеска гостува во Скопје

garywhitehill
Денеска со почеток од 12:30 во Скопје гостува Гери Вајтхил, многу често нарекуван “Шерифот” од AOL и “Хари Потер на глобалното Претприемништво” од Globo.

Тој е основач е на “Entrepreneur Week” кој претставува втор најголем претприемачки настан во светот.

Доколку се двоумите како до успешна кариера или сопствен бизнис Гери не само што ќе ве мотивира и инспирира, туку ќе сподели и конкретни совети и насоки како да ги остварите своите цели. Настанот ќе се одржи во киното Синеплекс во Скопје Сити Мол.

Слични написи

dragan tevdovski

Македонија ќе добие Стратегија за управување со јавни финансии 2018-2021

Македонија до крајот на годината ќе ја добие првата Стратегија за управување со јавните финансии …