недела , 22 октомври 2017
zname-plostad-mkd

Голема Богородица – 28. август, неработен ден за православните верници

zname-plostad-mkd
Успение на Пресвета Богородица – Голема Богородица (28. август) е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед во Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од православна вероисповед во Република Македонија им го честита празникот.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …