недела , 22 октомври 2017
img_1127

Груевски го злоупотребува и општинскиот имот во Прилеп

Груевски ги одбројува последните мигови од неговото режимско владеење, но сепак не се откажува од навиките на злоупотреба и крадење.

Со цел да искористи се што се може, го злоупотребува и општествениот имот за лична промоција, притоа грубо прекршувајќи го законот за избори.

Имено, во пресрет на неговата денешна посета на Прилеп, градот осамна со партиски транспаренти испишани со неговото име на сите јавни улици и булевари.

img_1138 img_1127 img_1126

Повеќе од јасно е дека општинскиот простор е отстапен во сoработка со градоначалникот Марјан Ристески и тоа само за потребите на сопствената партија, за која беше спремен со хебла да ги тепа и сопствените сограѓани.

Општинската организација на СДСМ ги повикува сите надлежни служби да преземат мерки за ваквата злоупотреба за општествениот имот.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …