вторник , 26 септември 2017
hisni-sakiri

Хисни Шаќири: Власта организира полициски акции за да ги покрие аферите

hisni-sakiri
Поранешниот пратеник Хисни Шаќири вели дека денешната акција на МВР, поврзана со помагачите на терористите од Диво Насеље, не им оди во прилог на меѓуетничките односи.

– Власта секогаш, за да ги покрие коруптивните афери, организираниот криминал и слично, организира полициски акции. Само, не ми е јасно, зошто секогаш жртви се Албанците. Треба да сме свесни да не паднеме на провокации и да не станеме жртви на неуспесите на оваа влада. Албанците не треба да бидат жртви на монтираните процеси, Албанците сакаат само мир и безбедност во Македонија – вели Шаќири.

Извор: МЕТА

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …