понеделник , 25 септември 2017
Aneta Molika i Goca Trzan

И Селин Дион би се замислила кога ќе слушне како Анета Молика ја пее нејзината “Pour que tu m’amies encore”

Aneta Molika i Goca Trzan
Популарната македонска фолк-пејачка Анета која што е препознатлив знак за групата “Молика” уште еднаш ги покажа своите гласовни способности, овој пат на едно гостување во Србија во емисијата “Гранд коктел” на телевизијата Гранд.

Анета гостуваше заедно со Гоца Тржан и Маринко Роквиќ .Таа ја отпеа познатата песна од Селин Дион “Pour que tu m’amies encore”, а кога слушна Тржан само се фати за глава.

Во продолжение слушнете и Вие како пее Анета:

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …