вторник , 26 септември 2017
kirac

Интервју со потпретседателот на СДСМ, Кирацовски за Тв Орбис

kirac
Интервју со потпретседателот на СДСМ, Александар Кирацовски за телевизија Орбис.

Извор: Тв Орбис

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …